URGENT

Malgrat ja té enllestit el cartell de les Barraques

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Joventut de Malgrat de Mar i l’Associació de Barraques ja han fet públic els noms dels grups que actuaran a les festes de Sant Roc d’enguany.

Entre les actuacions nocturnes anunciades, destinades principalment al jovent, destaca la presència dels Catarres i els Bongo Botrako, que actuaran el mateix divendres d’agost amb el grup local dels Lapsus. El segon i últim dia de concerts és donarà pas als conjunts malgratencs ACE, Mendetz i la popular Summer Moguda, del DJ Juan Carlos i LJ Charly.

El disseny del cartell d’aquest any emula al Keep Calm and Carry On, que va ser el lema d’un cartell propagandístic elaborat pel Govern britànic a principis de la Segona Guerra Mundial.

El cartell ha sigut reversionat en multitud de vegades, com en el cas de les properes festes de Malgrat de Mar, on s’ha adaptat per anunciar els concerts amb un “Keep Calm and Barraques Malgrat”.

Cal destacar que aquestes actuacions tindran lloc a la pista d’atletisme municipal de la població malgratenca, des de les 10 de la nit fins a les 5 de la matinada, amb una entrada totalment gratuïta.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics