URGENT

La Generalitat treu a concurs les obres de l’escola Sa Forcanera de Blanes

Compartiu aquesta història

Després de diversos anys amb els alumnes de l’Escola del barri de Mas Enlaire establerts en barracons, l’Ajuntament de Blanes ja ha fet oficial la sortida a licitació de les obres del nou equipament educatiu.

Les diverses modificacions finals es van pactar dijous passat en una reunió entre Ajuntament i els tècnics del departament d’ensenyament. Entre d’altres qüestions, es va establir el pressupost de les obres en una mica més de 4’5 milions d’euros.

Les empreses que es vulguin presentar al concurs públic podran lliurar els seus projectes fins a mitjans de setembre. Un cop concedides les obres, s’espera que aquestes s’allarguin uns 12 mesos. De totes maneres es creu que la part d’Educació Infantil es podrà lliurar abans que les obres estiguin enllestides.

La nova Escola de Sa Forcanera era una antiga reivindicació de la comunitat educativa blanenca. Ara bé, aquesta nova escola tindrà dues línies enlloc de les tres que es va parlar en un principi.

Segons el plec de clàusules establertes, destaca que l’alçada màxima de l’edificació serà de 9 metres, i aquesta es dividirà en 3 complexos. A més a més, es fa menció especial al seu emplaçament, el qual tindrà com a eixos principals les Avingudes del Parlament i la de la Pau.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics