URGENT

La Policia Local de Blanes ajuda a una dona a donar a llum

Compartiu aquesta història

Dues patrulles de la Policia Local de Blanes van ajudar diumenge passat a una veïna del municipi a parterejar. La dona, que es trobava a casa seva, va fer una trucada d’emergència a les autoritats demanant auxili, ja que s’havia posat de part.

Immediatament, el cos policial va activar el protocol, i va donar l’avís al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que va enviar una ambulància. Paral•lelament, la policia local va dirigir dues patrulles a la casa de la dona situada al barri del Mas Borinot.

En el moment que van arribar les dues unitats es van adonar que la dona ja estava de part, pel que van tenir que assitiar-la ells mateixos abans que arribés l’ambulància.

Els agents es van encarregar de pinçar el cordó umbilical, i al arribar els serveis mèdics ja es van encarregar de traslladar tant a la mare com al nadó a l’Hospital Sant Jaume de Calella, on van ser ingressats.

Fonts del centre sanitari ja han comunicat que tant la mare, de 29 anys, com el recent nascut, es troben en bon estat de salut i evolucionen favorablement. L’Hospital ja ha informat que s’espera donar-los d’alta properament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics