URGENT

Blanes presenta el seu programa de Festa Major

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la Regidoria de Cultura i Festes i la Comissió d’Activitats de la Festa Major van presentar ahir el nou cartell de la Festa de Santa Anna.

La Festa Major serà una clara mostra de participació entre Ajuntament i entitats. Ja que, per segon any consecutiu, la Comissió d’Activitats, formada per representants d’entitats culturals, juvenils i associacions de veïns, ha tornat a obsequiar a les festes amb aportacions i opinions.

En aquests sentit, hi hauran una gran quantitat d’activitats que no només compten amb la participació activa de diverses agrupacions, sinó que també estan gestionades i organitzades per aquestes.

La implicació de les entitats ha permès, que tot i reduir el pressupost de Festa Major fins ajustar-lo als 50.000 euros, el programa inclogui més de 100 propostes pensades per a totes les edats i públics.

Aquestes activitats es celebraran en 7 escenaris diferents, que aplegaran les diferents segons las seva temàtica. En destaca l’Escenari de Festa Major, que s’ubicarà a la Plaça dels Dies Feiners i des d’on es llegirà el pregó de la Festa de Santa Anna, i on es celebraràn els concerts populars i els monòlegs. Un altre punt serà l’escenari Ensorra’t, que tornarà a instal•lar-se al Passeig de Mar, i acollirà totes les nits diferents concerts per al joves.

La resta de concerts i activitats es realitzaran en els altres 5 entaulats localitzats per arreu de la població blanenca.

D’altra banda hi haurà una gran varietat d’activitats que s’allotjaran per diversos espais. Entre aquestes destaca el Correaigua i el Correfoc, la Cercavila i el concurs de Castells de Sorra.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics