URGENT

PLF repinta i canvia alguna senyalització viària

Compartiu aquesta història

En els últims dies, la circulació de PLF s’està veient afectada per una brigada que s’està encarregant de repintar les marques per a conductors i vianants a la calçada. Aquesta campanya està promoguda des de l’Ajuntament per tal de polir la visibilitat de la pintura de la calçada que ja es trobava mig esborrada, i d’aquesta manera millorar la seguretat.

Ens explica el cap de la Policia Local, Antonio Carrera, que les zones que s’estan veient afectades s’estan concentrant al centre de la població i a Sant Genís.

Aquest servei consisteix en remarcar tots aquells senyals que es troben pintats a la via pública. A banda, la seguretat dels vianants torna a estar present, segons Carrera, en el canvi de l’STOP situat a la cruïlla entre carrer Ramón Turró i el carrer Sindicat.

Aquest canvi de senyalització ha estat complementat amb una senyal vertical, i des de la policia Local es vol fer èmfasis en aquesta nova senyalització, ja que la població està molt acostumada a tenir la prioritat, i ara caldrà vigilar més al circular per aquest tram.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics