URGENT

Malgrat obre la convocatòria “Acredita’t”

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Promoció Econòmica ja ha posat en marxa el període de citació per a la campanya “Acredita’t”, un procediment que s’adreça a totes aquelles persones que busquen un reconeixement oficial sobre les seves competències laborals, per tal d’obtenir un certificat.

Aquest procés té com a objectiu atorgar els certificats de professionalitat, títols de formació professional, o ambdós, a aquelles persones que tinguin les capacitats aprovades però que mai hagin cursat cap tipus de formació.

L’Ajuntament ha engegat aquest projecte pel fet que, com que son moltes les persones que han adquirit les seves competències professionals en el lloc de treball, ara potser es troben que no tenen cap tipus de titulació que pugui facilitar la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.

En aquesta convocatòria de l’”Acreditat” hi han més de 1.700 places disponibles. De totes formes, es recorda que abans d’iniciar el tràmit s’obtingui tota la informació necessària, pel que l’Ajuntament de Malgrat de Mar ja ha facilitat tota la documentació a la seva plana web.

El termini per a presentar la sol•licitud per avaluar-se i acreditar-se terminarà el proper dimecres, i la inscripció s’haurà de formalitzar al Servei Local d’Ocupació de Malgrat situat al carrer Ramón Turró. De totes formes, es recorda que cal confirmar assistència amb anterioritat per telèfon o via mail.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics