URGENT

Bershka obre el nou local del Carrer Major

Compartiu aquesta història

La tenda de la marca del Grup Inditex, Bershka, va obrir divendres passat el nou local. Aquest canvi d’instal•lacions es va fer per disposar d’un establiment amb més superfície comercial, i destinar l’antic a un nou ús.

De totes formes, el trasllat de la reconeguda marca només ha canviat de vorera i es continuarà situant en el mateix Carrer Major, just davant d’on hi era abans.

De fet, el que s’està fent es intentar crear un punt comercial de referència a PLF, i situar-lo al centre de la població amb l’obertura de les noves botigues.

La Fundació del Molí, organització que s’encarrega de gestionar les tendes d’Inditex a PLF, també ha anunciat la obertura d’un 3r outlet cap a finals d’agost. Aquest nou local serà ocupat per Oysho, que es la línea de roba interior femenina del grup d’Amancio Ortega, i s’instal•larà al mateix establiment que fins ara ocupava Bershka, també al carrer Major.

Amb la 3a obertura, la Fundació del Molí potenciarà la seva organització gestora dels establiments comercials a PLF. D’aquesta forma, la Fundació encarregada de persones amb malalties mentals, podrà continuar duent a terme el seu projecte d’inserció al món socio-laboral de les persones amb problemes de salut mental.

La Fundació l’any passat ja va aconseguir un augment dels ingressos i, amb la creixent facturació de les botigues, va poder eixugar d’altres línies de dèficit de l’entitat.

Per tant, l’organització solidària, integrada per l’Ajuntament de PLF, la Comunitat Terapèutica del Maresme i la Cooperativa Agrícola de PLF, estrenyerà encara més els vincles amb el grup tèxtil d’Inditex, que té la seva planta logística entre Tordera i PLF, i que potenciarà la línea solidària del grup, que ja compta amb diferents botigues al municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics