URGENT

Detenen a dues persones per tràfic de drogues a Lloret

Compartiu aquesta història

Les detencions i les denúncies en temporada d’estiu es multipliquen a les zones més turístiques i d’oci. En aquest cas, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Lloret, conjuntament amb la policia espanyola, han detingut a dues persones per tràfic de estupefaents i han tramitat vuit denúncies per venda ambulant en el dispositiu “Marlès”, que, com cada any, es duu a terme a les zones més conflictives de Lloret.

Aquest dispositiu de vigilància i control a la zona d’oci nocturn va deixar un balanç de 51 persones identificades, entre les quals, les dues persones detingudes van ser denunciades per tinença i consum de drogues, i unes altres 7 persones van ser traslladades a la comissaria de la policia espanyola per la seva situació irregular al país.

En global, segons els Mossos, la coordinació i la col•laboració entre els diferents cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les conductes il•legals que es puguin desenvolupa en el futur, tan a la zona d’oci de Lloret, com en d’altres carrers de la població.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics