URGENT

Problemes en la canonada principal de Can Carreres deixa a les famílies 4 dies sense aigua

Compartiu aquesta història

Una avaria en la canonada principal que subministra l’aigua a la urbanització de Can Carreres, situada a cavall entre Pineda i Calella, ha deixat a un miler de parcel•les i a unes 800 famílies sense aigua. Ens explica el portaveu de l’Associació de Veïns de l’urbanització, Raül Gutiérrez, les mesures que s’han anat prenent per a solucionar el problema en el subministrament d’aigua.

A partir de diumenge a la nit es va prendre la decisió d’omplir els dipòsits d’aigua amb camions cuba, i des d’aleshores tot el veïnat ja té aigua a l’aixeta.

Els veïns informen que no existeix cap data de reparació de la canonada, ja que el seu mal estat provoca que després de cada operació sorgeixi un nou problema en la seva estructura.

Des de l’Associació de Veïns de Can Carreres consideren que la responsabilitat del mal estat de les canonades i el seu baix manteniment recau en l’empresa subministradora.

Segons l’Associació, no es recorda un episodi semblant a la urbanització, encara que sí que s’arrosseguen problemes similars al veïnat.

De totes formes, correspondrà als veïns assumir el cost de les obres de reparació de la canonada quan estigui resoltes, i ho hauran de pagar a través de les quotes urbanístiques.

Els consistoris de Pineda i Calella van aconseguir l’any 2010 la quantitat màxima de 300.000 euros que la Generalitat atorgava amb la llei d’urbanitzacions, amb la qual es pretenia millorar les condicions urbanístiques.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics