Demà comença la Festa Celebrem l’Estiu de la Puput

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat cultural La Puput proposa per aquests tres propers dies diverses activitats que tenen com a objectiu promoure les activitats a l’aire lliure.

Per demà al vespre, La Puput ha organitzat una bicicletada per anar a veure els focs de Blanes des de la mateixa platja de Sa Palomera. La convocatòria es farà a la plaça de les Valls d’Ax, i cap a les nou de la nit els participants coemnçaran a pedalejar en direcció Blanes. Es recorda que els ciclistes hauran de portar armilla reflectant, candau, lot i sopar.

Al dia següent, divendres, La Puput farà una pujada nocturna al castell de PLF per veure els focs de Blanes, ara des de la fortalesa. Els participants sortiran des de la gespa del Casal d’Avis, i més enllà de portar la lot, es recomana portar també el sopar.

Ja per finalitzar les festes de la Puput, s’organitzarà un sopar a al fresca a la gespa del casal el dissabte. Per un menú de 6 euros, els assistents podran menjar una amanida amb pollastre a l’ast i patates xips. El menú també inclourà pa, vi o aigua, i les postres. Una vegada finalitzi el sopar a la fresca, la Puput també ha organitzat un ball amb una banda de música.

Totes aquelles persones interessades en participar podran comprar el tiquet al forn de pa Santa Maria i al Casal d’Avis fins demà.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics