La nova Plaça Espanya de Pineda tindrà aparcament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de les disputes entre els veïns que no volien l’aparcament, i els qui el demandaven per poder aparcar al nucli urbà de Pineda de Mar, l’Ajuntament ha trobat una solució salomònica per posar fi a la polèmica.

D’aquesta manera, el projecte de remodelació de la Plaça Espanya de Pineda inclourà finalment un espai on aparcar els vehicles als laterals, tal i com demanaven reiteradament els comerciants. Però només durant unes determinades hores, per tal de resguardar l’opinió dels veïns que rebutjaven la idea del pàrquing. D’aquesta forma, l’aparcament estarà controlat i limitat, i a no ser que el sistema no funcioni tal i com es preveu, no es canviarà d’idea.

El punt que ha sortit més mal parat ha sigut la pista de bàsquet, ja que segons la Regidoria d’Urbanisme, s’ha decidit eliminar perquè s’ha cregut que el seu ús no encaixaria en el nou projecte. D’aquesta forma, Pineda ha acabat substituint el punt esportiu per un nou espai d’aparcament. En contra partida, l’Ajuntament pretén potenciar l’espai amb noves zones d’esbarjo per als més menuts i una reorganització de les terrasses dels bars i els restaurants.

Si bé al idea principal era construir un aparcament subterrani, la idea es va descartar ben aviat, i es va substituir per l’actual. Les obres estan previstes pel novembre i compten amb una subvenció de prop de 600 mil euros.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics