URGENT

Can Batlle acull la festa jove RapMaresme

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda a les cinc, els joves de PLF i de les poblacions veïnes es reuniran al local de Can Batlle per celebrar una nova edició del RapMaresme.

Aquest tipus de competicions congreguen als seguidors de la cultura urbana basada en el rap, el break-dance i el graffiti.

Els joves han sigut els encarregats d’organitzar el format de la competició, i han aportat les idees per a que aquest tipus d’espectacle es pugui dur a terme pràcticament a nivell comarcal.

Al RapMaresme d’aquesta tarda el públic podrà gaudir de batalles de galls, que consisteixen en un enfrontament entre cantants de rap seguint un ritme musical, així com també podrà assistir a les diferents competicions de break-dance i graffitis.

Per aquests tipus de trobades, els Ajuntaments aporten les instal•lacions i els materials necessaris, mentre que els joves posen a la pràctica les seves idees.

El guanyador de l’edició d’aquesta tarda, passarà a la final, que es farà a l’agost a Pineda.

L’assistència d’aquesta tarda s’espera entre els cent i els dos-cents seguidors, segons l’organització. Totes aquelles persones interessades que encara no s’han inscrit, ho poden fer aquesta tarda a les 5 al local Jove de Can Batlle.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics