URGENT

VII Pujada al Turó d’en Serra per veure els Focs de Blanes

Compartiu aquesta història

Per setena ocasió consecutiva, l’Associació Vivelles de Sant Genís, organitza aquesta nit la ja tradicional Pujada al turó d’en Serra per veure els Focs de Blanes. Aquest cop, coincidint amb el dia de Santa Anna, els veïns podran disfrutar del 43è Concurs Internacional Trofeu Vila de Blanes en el paratge natural que ofereix aquest cim de la Serra d’en Miralles.

Xavier Salicrú, membre de l’entitat Vivelles, ens explica que la trobada es realitzarà a les 20:30h a l’Antiga Escola de Sant Genís, per a pujar a peu el cim del turó i sopar veient els fonts.

Per aquelles persones interessades, es recorda que l’ascensió es farà per un camí rural, pel que caldrà portar la vestimenta adequada.

Ja de cara a l’agost, pel dia 10 l’Associació Vivelles Sant Genís ja està preparant la III Festa del Contrapàs. L’agrupació per aquesta festivitat, organitzarà un sopar i una posterior ballada de la dansa popular de Sant Genís, per ta de continuar recuperant la tradició del que va ser el bressol de PLF.

Com que l’Associació és conscient que no tothom sap ballar la dansa folklòrica, pels dies 8 i 9 organitzarà un taller gratuït per aprendre els passos del Contrapàs de Sant Genís.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics