URGENT

Puja un 20% el preu del pàrquing soterrat del passeig del Mar de Blanes

Compartiu aquesta història

El ple de l’Ajuntament de Blanes ha aprovat una modificació de les tarifes de l’aparcament subterrani situat en el Passeig Cortils i Vieta, davant mateix de Sa Palomera. Aquest canvi de preus suposa una pujada del 20% a l’estiu, és a dir, dels 3 euros que costava actualment, envers als 3 euros amb 65 cèntims per als usuaris no residents.

De totes formes, els veïns que disposin de la targeta <Ajuntament de Blanes – contribuent> tindran un descompte del 20% un cop superin la hora gratis que els hi correspon des del 2007. Segons el consistori, la targeta la posseeixen uns 8.000 vehicles, que visiten l’aparcament uns 90.000 cops a l’any.

La nova tarifa també contempla establir dos preus segons la temporada de l’any, dividint estiu i setmana santa, de la resta de l’any.

Per als dies que venen a ser més aviat laborables al llarg de l’any, el pàrquing mantindrà la mateixa tarifa que gaudia fins ara, és a dir, els 3 euros amb 5 cèntims per als no residents, i un descompte del 20% per als veïns.

D’aquesta forma, les negociacions entre Ajuntament i SABA ja es poden donar per finalitzades, i el consistori finalment no haurà d’abonar 1’5 milions d’euros pel desajust econòmic que anunciava tenir l’empresa gestora del pàrquing.

D’aquesta forma, el pàrquing de Blanes continuarà sent el més car de tota Catalunya. Superant fins i tot els preus més elevats dels aparcaments de Barcelona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics