URGENT

El PP de PLF defensa l’eliminació dels Consell Comarcals, perquè els considera un tràmit

Compartiu aquesta història

En l’últim ple de l’Ajuntament, el Govern de PLF finalment no va presentar a votació la moció en contra de la reforma de les administracions locals, que estava prevista, i que tenia la intenció de mostrar el seu posicionament contrari a les intencions dels governs estatal i autonòmic.

En referència a aquesta moció, el Partit Popular de PLF va defensar una sèrie de punts de la reforma de les administracions locals que està gestionant el seu mateix partit des del Govern espanyol.

En aquest sentit, el líder del PP a PLF, Óscar Bermán, en el debat sobre la moció en contra d’aquesta reforma va demanar la eliminació del Consell Comarcal del Maresme, ja que considera que es tracta només d’”un tràmit”.

Davant d’aquest avantprojecte de la reforma de les administracions locals, Bermán va apuntar que si bé no era favorable a la retallada de regidors als consistoris, sí que es posicionava a favor d’eliminar càrrecs de confiança, i d’una regulació dels sous dels representants polítics.

D’altra banda, un altre punt que va posar sobre la taula el PP de PLF en el passat ple, va ser la crítica a una imatge que apareix en la revista Educadament que L’Ajuntament publica cada any. En aquesta publicació, dedicada a divulgar els serveis educatius del municipi entre els ciutadans, apareix una fotografia situada al peu de la 2ª plana de la revista, on si pot observar una bandera estelada, que segons la regidora popular, Francina Colonques, es tracta d’una “provocació” i “d’apologia a l’independentisme” a través de la publicació municipal

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics