URGENT

Les activitats de la Gimkana nocturna, la festa dels 80, i una ballada country marcaran la nit de demà

Compartiu aquesta història

Demà dissabte, els habitants de PLF tornen a llançar-se al carrer atrets pel conjunt d’activitats i espectacles que organitzen les diferents associacions.

El tret de sortida el donarà La Puput, que com cada any organitza la Gimkana Nocturna de PLF. Aquesta macroactivitat fa anys que es realitza a PLF, i en aquesta edició tornarà a col•laborar l’Esplai el Pas. El membre de la Puput, David Alenyà, ens explica les novetats d’enguany.

Tothom que hi vulgui participar s’haurà de presentar amb un vehicle a la gespa del casal d’avis a dos quarts de nou del vespre. Com cada any, els equips hauran d’estar formats per 4 o 5 membres, és a dir, la capacitat màxima dels cotxes, que serviran per desplaçar-se de prova en prova.

A continuació, cap a les 11 de la nit, la Plaça del Poppi serà el punt de trobada dels nostàlgics de la música dels 80. Organitzada per la Comissió de Reis, la festa a la fresca aplegarà els èxits de tota la vida i els seus seguidors, tal i com apunta el membre de la Comissió, Antonio Marín.

Tal i com explica Marín, l’actuació estarà marcada pels Slum DJ’s, i hi col•laborarà Ràdio PLF.

Finalment, el barri del Mas Carbó, situat en els mateixos turons del Castell de PLF, organitzarà per 2n any consecutiu, un sopar seguit d’una festa country al local social de l’Associació de Veïns. L’acte s’iniciarà a les 8 dels vespre i constarà de classes de ball, un sopar a la fresca amb fil musical, i una posterior ballada de country fins a altes hores de la matinada, tal i com ens explica l’organitzador Xavier Vidal.

El menú del sopar es pagarà al mateix centre, i el seu preu serà de 7 euros. Aquest consistirà en unes torrades de pa amb tomàquet, pernil, embotits, amanida, i postres. De totes formes, Vidal recorda que tots aquells que vulguin assistir o ballar el country, ho podran fer gratuïtament.

Segons l’organització, s’espera una assistència de més d’un centenar de persones.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics