URGENT

Pineda compra una mesquita a la comunitat musulmana

Compartiu aquesta història

L’ajuntament de Pineda ha aprofitat els trasllat del centre de culte al polígon industrial per fer-se amb el local que fins ara ocupaven els fidels, i establir-hi un centre cívic.

Segons La Vanguardia, el govern municipal ha confirmat que signarà un conveni amb el col•lectiu religiós per la venda d’un espai de 750 metres quadrats per aproximadament 280.000 euros.

L’operació s’ha realitzat a la vegada que s’ha traslladat el centre del culte cap a una nau del polígon industrial de Mas Roger, situat fora del nucli urbà de Pineda.

Segons el conseller d’urbanisme del consistori, Jordi Masnou, l’objectiu ha sigut buscar un lloc adequat per a les entitats i les associacions.

Des de feia mig any que l’Ajuntament i la comunitat musulmana estaven buscant un lloc en el polígon industrial per al centre de culte islàmic.

El fet que es vulgui traslladar el centre de culte a la perifèria de la ciutat està lligat a l’oposició dels veïns del barri de Les Creus a acollir l’espai islàmic. Per aquest motiu, tant la comunitat musulmana com l’Ajuntament van decidir buscar un espai al polígon industrial de Mas Roger.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics