URGENT

Oberta l’inscripció per a la 71a Travessia Popular del Port de Blanes

Compartiu aquesta història

L’organització d’aquesta tradicional prova comença a escalfar motors i anuncia que ja es poden fer les inscripcions per participar a aquesta travessia, que enguany arriba a la seva 71a edició.

Totes les persones interessades en participar-hi es podran apuntar fins al mateix dia de la prova, que es farà el proper diumenge 11 d’agost.

El preu de la inscripció és de 4 euros per participant, i enguany com a novetat, tots els nedadors rebran un casquet amb el número de dorsal, que caldrà portar durant la prova.

Segons l’organització, les inscripcions estan limitades a 400 nedadors.

La travessia constarà de 900 metres aproximadament, que es completaran des de Sa Palomera fins a la platja petita del port de Blanes. La previsió és que la prova comenci a les 10 del matí del diumenge i que cap a 1 quart de 12 finalitzi amb un refrigeri.

La prova es dividirà en dues categories, l’Open Masculí i l’Open Femení, i per als primers classificats hi haurà trofeus,així com per als primers locals de Blanes, i per als participants més joves i de més edat. Tots els participants també rebran un record de la seva arribada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics