URGENT

Obert el període d’inscripcions per a la 1a Pedalada Popular BTT de PLF

Compartiu aquesta història

La Comissió de Reis i Carnestoltes de PLF, conjuntament amb el grup BTT las 7.30, han organitzat pel proper 22 de setembre la primera pedalada de BTT de la nostra vila.

Si bé encara queda més d’un mes i mig per a l’esdeveniment esportiu, el període per inscriure’s ja s’ha obert i es podran formalitzar fins un mes abans, és a dir, el proper 22 d’agost. De totes formes, l’organització reservarà una cinquantena de places per aquelles persones que s’ho repensin més tard.

Com que a la cursa d’adults només podran participar els major de 16 anys, per als més petits s’organitzarà un altre recorregut adaptat a les edats.

Les entitats ja estan preparant tota una sèrie d’obsequis per a les persones participants, i els punts d’avituallament al llarg del recorregut de la cursa. En aquesta direcció, l’organització també prepararà un esmorzar amb butifarrada al finalitzar l’esdeveniment.

Els ciclistes de BTT adults hauran d’abonar 8 euros en el moment d’inscriure’s, mentre que els petits de 6 a 15 anys pagaran 5 euros.

Totes aquelles persones que es vulguin apuntar ho poden fer al Cafè de PLF, a Cicles Pere a Malgrat, i a Cicles Serrano de Blanes. L’organització espera de 300 a 400 participants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics