URGENT

Bona campanya d’estiu a la piscina municipal de PLF

Compartiu aquesta història

Les altes temperatures d’aquest estiu està provocant que la piscina mantingui un bon nivell d’assistència a les seves instal•lacions.

Tal i com apunta la regidora d’Esports i Parcs i Jardins, Ester Torrent, la temporada segueix un bon ritme.

Torrent afirma que el nombre d’abonaments a la piscina a baixat enguany, però que la venda d’entrades diàries ha augmentat respecte a anys anteriors.

La regidora relaciona aquesta pujada de vendes diàries amb la incertesa de les condicions climàtiques al principi de temporada, pel que les famílies haurien preferit els tiquets diaris, tot i que l’abonament pugui sortir més rendible.

Com que les famílies han optat per l’entrada diària, la piscina aquest any ha augmentat els seus ingressos mantenint un alt nivell d’assistència.

En relació als cursets de piscina, Torrent afirma que les inscripcions enguany han sigut menors que anys passats, i que si bé en un principi es plantejava prorrogar els cursets fins a finals d’agost, finalment s’ha decidit no fer-ho.

La regidora d’esports també ha fet una valoració molt positiva del servei que ha ofert l’Squash Blanes en els cursets, i espera repetir l’experiència l’any vinent.

Com a novetat, enguany la temporada de piscina finalitzarà l’11 de Setembre amb motiu de la Festa Major de PLF, tal i com ens explica Torrent.

Es recorda que la Festa Major d’aquest any s’iniciarà el dia 5 amb el pregó, i finalitzarà el dia 11, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics