Comença la Festa Major de Sant Roc amb el tradicional pregó

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Festa Gran de Malgrat començarà oficialment el proper divendres a la nit amb un pregó teatralitzat, que combinarà l’humor i el musical, i que anirà a càrrec de la companyia Udumbara, formada per joves actors, entre els que hi haurà algun malgratenc. El pregó, que començarà a 2 quarts de 10, repassarà l’actualitat de Malgrat i la política general.

Entre d’altres activitats, al programa de Festa Major es consolida la cursa del Miner de Ferro, la gimcana nocturna, i la Festa dels Empestats, que enguany celebrarà la seva 2ª edició amb un programa més extens i un major nombre de participants.

La baixada de carretons en la seva tercera edició canviarà de ruta, i enguany tindrà el carrer del Castell i el Passatge dels Arcs com a escenari principal de la baixada.

Tampoc cal oblidar els espectacles tradicionals, com la trobada de gegants, la cantada d’havaneres, la trobada de puntaires, el concurs de pintura ràpida o el ball de festa major.

En relació al correfoc de la Festa de Sant Roc, la colla de diables està preparant la primera Plantada de Bèsties de Foc pel 17 d’agost i que suposarà la posada en escena de la nova bèstia infernal de la colla, que han batejat com a Sant Nicolau.

Per als més joves de Malgrat, les Barraques d’enguany tindran dos dies de concerts a les pistes municipals d’atletisme amb els Catarres i els Bongo Botrako com a referents principals del cartell musical.

Els actes de la Festa Major de Malgrat s’allargaran fins el 18 d’agost.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics