URGENT

Comença la Festa Major de Sant Roc amb el tradicional pregó

Compartiu aquesta història

La Festa Gran de Malgrat començarà oficialment el proper divendres a la nit amb un pregó teatralitzat, que combinarà l’humor i el musical, i que anirà a càrrec de la companyia Udumbara, formada per joves actors, entre els que hi haurà algun malgratenc. El pregó, que començarà a 2 quarts de 10, repassarà l’actualitat de Malgrat i la política general.

Entre d’altres activitats, al programa de Festa Major es consolida la cursa del Miner de Ferro, la gimcana nocturna, i la Festa dels Empestats, que enguany celebrarà la seva 2ª edició amb un programa més extens i un major nombre de participants.

La baixada de carretons en la seva tercera edició canviarà de ruta, i enguany tindrà el carrer del Castell i el Passatge dels Arcs com a escenari principal de la baixada.

Tampoc cal oblidar els espectacles tradicionals, com la trobada de gegants, la cantada d’havaneres, la trobada de puntaires, el concurs de pintura ràpida o el ball de festa major.

En relació al correfoc de la Festa de Sant Roc, la colla de diables està preparant la primera Plantada de Bèsties de Foc pel 17 d’agost i que suposarà la posada en escena de la nova bèstia infernal de la colla, que han batejat com a Sant Nicolau.

Per als més joves de Malgrat, les Barraques d’enguany tindran dos dies de concerts a les pistes municipals d’atletisme amb els Catarres i els Bongo Botrako com a referents principals del cartell musical.

Els actes de la Festa Major de Malgrat s’allargaran fins el 18 d’agost.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics