URGENT

El Consell Comarcal del Maresme defensa el bon funcionament de les depuradores

Compartiu aquesta història

Després de les queixes que presenten els banyistes de les platges del Maresme, el Consell Comarcal ha sortit al pas i ha confirmat que les depuradores funcionen correctament.

La brutícia que denuncien els usuaris a la superfície del mar correspondria principalment a residus sòlids, els quals nos procedirien de cap de les depuradores ni de les xarxes de col•lectors, tal i com informa el Consell del Maresme.

Per altra banda, les analítiques de les aigües del mar que va fer l’Agència Catalana de l’Aigua van evidenciar una “excel•lent” qualitat microbiològica de l’aigua de les nostres costes, excepte en les hores posteriors a les pluges.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics