URGENT

La Marxa per la Dignitat de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca s’aturarà a PLF

Compartiu aquesta història

Després que l’1 de juliol sortís des de Córdoba una comissió de 8 persones disposades a anar caminant fins a Brussel•les, en el que es coneix com la Marxa per la Dignitat, aquesta continua el seu recorregut fins a la capital de la Unió Europea, passant aquesta propera nit a PLF.

La portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Blanes, Emma Torres, ens explica els motius de la marxa.

Si bé en un principi seran rebuts a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, després continuaran el recorregut fins a PLF, per sopar i passar la nit al Local Jove de Can Batlle.

Un cop a la nostra localitat, la tinent d’alcalde, Dolors Agüera, els hi farà una rebuda i segons l’estat dels caminants, es farà una petita xerrada.

El que també volen demanar des de les plataformes de la PAH és un recolzament de la població als caminants, tal i com argumenta Torres.

D’aquesta forma, el que es pretén es anar acompanyant la marxa en petites distàncies fins arribar a Brussel•les, i un cop allà, presentar les cartes denunciant la situació que s’està vivint a Espanya, tal i com anuncia la portaveu del PAH de Blanes.

La data de l’arribada de la Marxa Per la Dignitat a Brussel•les s’espera cap al Setembre, i es convida a totes aquelles persones que ho desitgin, a col•laborar o fins i tot unir-se a la causa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics