URGENT

Arrenquen les Festes de Malgrat i Santa Susanna

Compartiu aquesta història

La nit d’avui estarà marcada per les Festes Grans de les poblacions veïnes, que iniciaran el seu programa de festes amb el seu tradicional pregó de Festa Major.

En el cas de Malgrat, aquest estarà teatralitzat, i consistirà en una mena de musical humorístic, que es durà a terme a la Plaça de Can Campassol a dos quarts de deu.

Mentrestant, el pregó de Santa Susanna començarà una hora abans, i anirà a càrrec del veí Joan Gallart i Rabet, personatge il•lustre de la població per ser autor i director de diverses obres de teatre. Després del pregó es celebrarà el tradicional sopar popular a la fresca, en el centre de la població. Ja dissabte, Santa Susanna celebrarà la festa de l’escuma i la quinzena trobada de gegants, amb la seva corresponent cercavila. Cap al vespre, s’elegiran els nous hereu i pubilla de la població.

Tornant a Malgrat, com a fet destacat, amb motiu del Correfoc de la festa Major de Sant Roc, demà cap al vespre alguns carrers de la localitat restaran tancats al trànsit.

En el mateix sentit, com a conseqüència de la Cursa Urbana de Malgrat de diumenge al matí, els carrers que es vegin afectats pel recorregut de la competició també estaran tallats a la circulació de vehicles, fins a les 11 del matí.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics