Tordera celebrarà el 6è Aplec de la Mare de Déu de Roca-Rossa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà, amb motiu de la diada de Santa Maria, Tordera s’aproparà fins al monestir de Roca-Rossa per 6a vegada. Les activitats començaran a les 12 del matí amb la tradicional ofrena a la Marededéu, situada davant de la font del Camí Ral del veïnat.

A la 1 del migdia s’iniciarà la processó de la Mare de Déu de Roca-Rossa, des de la font del Camí Ral fins a l’absis del Monestir, punt final del recorregut on hi haurà repartiment de ponx fresc del monestir, així com un repertori de cançons i poemes dedicats a la Mare de Déu.

Acte seguit, els assistents podran participar en un dinar popular amb una arrossada. El preu del tiquet serà de 10 euros i s’ha de reservar al bar Can Manel, o bé per telèfon. El fil musical del dinar el marcarà el grup musical Inside Job.

A la tarda, a partir de dos quarts de sis, l’organització ha preparat un espectacle infantil, i un cop finalitzi, per tal de tancar la festivitat hi haurà berenar tradicional de pa amb oli i sucre, acompanyat de vi, o pa amb melmelada artesana i llet fresca.

Per facilitar l’accés fins a Roca-Rossa, hi haurà servei d’autocar, que tindrà sortida des de la Pista de l’Amistat fins al mateix monestir.

L’organització ja ha informat que tancarà amb un cordó els dos accessos a l’interior del monestir per tal de prevenir qualsevol accident, ja que l’estat de la estructura es troba en mal estat de conservació. Fet que està motivant a una part dels veïns del poble a demanar una restauració d’aquest patrimoni històric medieval.

Les activitats de la trobada tenen el suport de l’Ajuntament de Tordera, de la Xarxa de Parcs Naturals i de la Diputació de Barcelona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics