La Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós de Blanes deixa més de 2.300 euros a tres ONGs locals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb motiu de la 31a edició de la Caminada Popular dedicada al Copatró blanenc, Sant Bonós, la organització va aconseguir aplegar fins a 2.331 euros que van aportar els participants de la marxa el mateix dia de la prova, és a dir, dissabte passat.

La caminada, que va estar organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i el Grup Fondistes Blanes, va aconseguir un rècord absolut de participació, després de superar els 5.000 participants. Una xifra que no s’havia donat en cap de les 30 edicions anteriors.

Si bé la marxa nocturna popular no té un caràcter competitiu, alguns dels seus participants decideixen posar-se a prova al llarg dels 8 quilòmetres del recorregut, que travessava els diferents barris de la ciutat.

El primer en fer tot el recorregut va ser l’atleta olímpic José Luis Blanco, que va invertir poc més de 25 minuts en completar tot el circuit. D’aquesta manera, l’olimpista a Pekín, medalla de plata al Campionat Europeu de Göteborg l’any 2006 i campió d’Espanya en diferents ocasions, va poder repetir el primer lloc aconseguit l’any passat a la prova esportiva pels carrers de Blanes.

 

Moments abans de la caminada, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el regidor d’Esports del consistori, Xavier Marcos, van fer lliurament de tres talons diferents de 777 euros cadascun a les ONGs Càritas, El Bon Samarità i la Creu Roja Blanes-Lloret-Tossa.

Aquesta donació que es va lliurar a les entitats va provenir de la suma del conjunt d’aportacions que van fer els participants en el moment de formularitzar la inscripció.

El caràcter popular i lúdic de la marxa va quedar pal•les quan aquesta va poder ser realitzada per grups familiars i amics, alguns d’ells amb cotxets de nens petits, i d’altres disfressats. Així com la participació del gegantó Es Forcaner, de la Colla gegantera de Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics