URGENT

Quatre detinguts per atracar una llibreria a Blanes

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han detingut a quatre joves, que tenen entre 21 i 23 anys, com a presumptes autors d’un robatori a punta de pistola a un establiment de Blanes. La policia va poder detenir als suposats lladres el mateix dia que van cometre el delicte.

Segons els Mossos, els fets van passar el dilluns de la setmana passada, encara que de totes maneres no s’han conegut les informacions fins ara. Tal i com informen les fonts policials, va ser a les 6 de la tarda quan van rebre una trucada d’avís informant que s’estava produint un atracament a la ciutat.

Segons van explicar els testimonis, dos homes van interrompre en el local amb una pistola i un ganivet de grans dimensions, i van amenaçar a la treballadora.

Els delinqüents es van endur un botí de 400 euros de la caixa enregistradora i van fugir amb un vehicle a gran velocitat.

Un cop van arribar les autoritats policials a la llibreria, la víctima els va explicar els trets físics dels atracadors, ja que van entrar a l’establiment amb la cara descoberta.

Unes hores després i gràcies a la descripció dels lladres, els Mossos d’Esquadra van localitzar un cotxe amb quatre individus que podrien ser els delinqüents.

En l’escorcoll del cotxe, la policia va trobar la vestimenta utilitzada en el moment del robatori, la pistola que finalment va resultar ser de boles de plàstic, el ganivet i els diners sostrets.

Els arrestats no eren de Blanes, i tres d’ells ja tenien antecedents per altres delictes, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va ordenar l’ingrés a presó per a dos d’ells, i els altres dos van quedar en llibertat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics