URGENT

PLF ja té enllestit el programa de Festa Major

Compartiu aquesta història

Amb novetats respecte anys anteriors, el cartell de la Festa Gran de PLF ja està tancat amb tota una sèrie d’activitats populars, i destinades a totes les edats.

Si bé a anys anteriors les festes començaven una mica més tard, aquesta any les seves dates s’han avançat, tal i com explica la tinent d’alcalde, Dolors Agüera.

D’aquesta forma, el tret de sortida el donarà el pregó de Festa Major, ambientat en el musical West Side Story. Enguany, el pregó es traslladarà del seu emplaçament habitual envers a un altre punt. És a dir, de la Plaça de Poppi, fins a les instal•lacions de l’Institut Pont de Ferro.

Entre les activitats que estan programades, destaquen, com ve a ser habitual, els sopars a la fresca, el Correfoc, la festivitat de les Verges Trobades, les cercaviles i L’Alterfesta, que enguany comptarà amb la presència de Gossos com a caps de cartell, entre d’altres formacions musicals. Aquestes actuacions enguany també presentaran la novetat de les barraquetes, que seran una sèrie d’espectacles destinats als nens petits.

Les festes també comptaran amb la presència de Ràdio PLF, que enguany organitzarà la marxa Popular 107.7 km, i de la que anirem informant.

La tinent d’alcalde vol agrair a les entitats organitzadores i als col•laboradors l’esforç que estan fent per al bon funcionament de la Festa Major.

El pressupost de la Festa Gran de PLF aquesta any serà d’uns 43.000 euros aproximadament, una xifra similar a la de l’any passat ja que el programa ve a ser pràcticament el mateix que al 2012.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics