Atribueixen més de 200 graffitis a un jove de Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de diversos dies d’investigació, la Policia Local de Calella ha atribuït a un jove de la localitat més de 200 pintades per tota la ciutat.

Aquesta persona, que ja va ser denunciada l’any passat per els mateixos fets, utilitzava els edificis particulars i municipals, les persianes de locals i garatges, les cabines de telèfon i el mobiliari urbà com a llocs on dibuixar mitjançant pintura, retoladors o esprais.

Entre aquests espais, s’han arribat a comptabilitzar fins a 32 punts afectats de propietat municipal per tota la localitat. En global, aquest incivisme reiterat acabarà costant al jove fins a 5.000 euros de multa.

Cal dir que aquests diners no compten els desperfectes ocasionats als propietaris privats, ja que seran aquests els que valorin si estan disposats a fer la pertinent reclamació. Tal i com informa La Vanguardia, alguns ja s’han mostrat “agraïts per haver perseguit l’autor”.

A Calella ja existeix una ordenança municipal que prohibeix aquest tipus de conducta, ja que considera que empobreixen i deterioren l’entorn visual, més enllà dels desperfectes que poden ocasionar als punts que son utilitzats com a superfície per a les pintades o les rallades.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics