Encara queda temps per apuntar-se al Club de Futbol Sala Sant Luís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Si bé el proper 27 d’agost ja començaran els entrenaments per a la propera temporada de futbol sala, l’equip de Sant Luís encara busca noves incorporacions a les seves files.

Per aquest motiu, encara resta una setmana per apuntar a tots aquells nens o nenes que vulguin jugar a futbol sala la propera temporada.

Els entrenaments començaran al Palauet, però a mesura que vagui desenvolupant-se la temporada, aquests també es faran a La Figuerassa de Sant Luís.

Tal i com argumenta un dels entrenadors del club, Rafa Jiménez, la crisi ha afectat a les famílies, però ara per ara no s’ha traduït en un descens del nombre dels equips.

Actualment el club compta amb 120 jugadors aproximadament. De totes maneres, Jiménez fa una crida a tots aquells que es vulguin apuntar des de els 4 fins als 18 anys, ja que a tots els equips encara li manquen alguna plaça lliure.

Des de el Club de futbol Sala esperen poder mantenir el preu de les inscripcions, encara que ho continuen estudiant.

Un altre tema que preocupa a l’entitat esportiva són les actuacions inspectores que està realitzant la inspecció de Treball i Seguretat Social de l’Estat a les entitats esportives catalanes.

Aquestes actuacions reclamen que s’apliqui la llei, i s’asseguri a tots els entrenadors i directors tècnics dels clubs esportius. El problema que sorgeix amb aquestes revisions és que no van destinades únicament a l’esport professional, sinó que també s’estenen a l’esport amateur i base, com es en el cas del Club de Futbol Sala de Sant Luís, fet que podria arribar a posar en risc fins i tot la seva continuïtat.

Ara per ara, però, Jiménez informa que ja s’està buscant alguna forma de poder salvar el problema.

Totes les persones interessades en apuntar-se al Club, s’han de dirigir al Palauet dimarts 27 de 5 a 9 de la nit, i fins al 12 de setembre encara hi ha temps per inscriure’s. Per a més informació cal dirigir-se a la plana de facebook del Club de Futbol Sala San Luís.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics