Blanes prorroga dos mesos la retirada de les autocaravanes situades a l’aparcament precintat del riu Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes ha prorrogat en dos mesos la retirada de tots els vehicles que estan situats a l’aparcament que hi ha a la zona propera al riu Tordera.

Aquest espai es troba tancat després que el consistori blanenc rebés l’autorització judicial per precintar l’activitat que es duia a terme a l’espai.

Això ve donat a que la zona es tractava d’un emplaçament il•legal donades les condicions de sòl no urbanitzable i protegit pel Pla director del sistema costaner, de manera que no podia acollir cap mena d’aparcament.

Tal i com informa el Diari de Girona, l’administració local ha deixat dos mesos més, és a dir, fins a mitjans d’octubre, per a que els responsables de l’activitat busquin un nou emplaçament per a les caravanes.

Més enllà de trobar un nou lloc per poder continuar desenvolupant la empresa, els responsables del pàrquing han de comunicar-se amb els propietaris de les autocaravanes per que les retirin, fet que està ralentitzant el treball, ja que una bona part d’aquests són estrangers.

Segons informa el mateix diari, la suspensió de l’activitat es va fer el passat 20 de febrer. I des d’aleshores, tal i com va informar l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, si es volen retirar les caravanes s’ha de demanar un permís a l’Ajuntament o a la Policia Local, a la vegada que no es permet l’entrada de cap vehicle més.

Si bé alguns veïns apunten que l’espai continua desenvolupant la seva activitat, les fonts municipals i el responsable de l’activitat han negat que hi hagin entrat autocaravanes. Per aquest motiu, la Policia Local vetlla perquè es compleixi l’ordenança i no s’introdueixin nous vehicles a l’espai.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics