URGENT

Blanes i Lloret exposaran aquest cap de setmana les botigues al carrer

Compartiu aquesta història

Els comerços de les dues viles de La Selva, Blanes i Lloret, aprofitaran el proper cap de setmana per sortir al carrer amb grans descomptes i rematar les rebaixes d’estiu.

La jornada de demà la marcaran els establiments blanencs, els quals celebraran una nova edició de “La Botiga al carrer”, de forma que el públic podrà fer les seves compres a peu dels carrers més cèntrics de la Vila.

En canvi, diumenge seran els comerços de Lloret els que acapararan els carrers de la ciutat, amb un centenar de paradetes que estaran combinades amb espectacles a l’aire lliure, com música i animació.

Amb aquestes diades, els comerciants el que pretenen es exhaurir els estocs d’estiu mitjançant descomptes que poden arribar fins al 70%.

Les dues jornades han estat organitzades pels seus Ajuntaments corresponents, i les Associacions de Botiguers.

A més, cal destacar que el 13 de setembre Lloret tindrà una nova cita amb el comerç nocturn, a través del Lloret Night Shopping, una nit de compres en la que els comerços podran tancar a mitjanit i es faran passarel•les de moda al carrer, concerts de musica en viu, propostes gastronòmiques, i moltes més activitats. En la passada edició es van arribar a congregar fins a un total de 15.000 persones.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics