Pineda impulsa un projecte per millorar les condicions del cinema a la localitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dues entitats culturals sense ànim de lucre, ArtxArt i Kultura Local, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Pineda, han posat en marxa projecte “CinemArt” per tal de recuperar, estimar i dignificar el cinema a la localitat, tal i com informa Diari Maresme.

La primera part del projecte anirà des del proper mes de setembre fins a l’abril del 2014, on s’involucraran diferents locals privats que gaudeixin de bones qualitats tècniques per projectar fins a 130 pel•lícules diferents.

La segona part consistirà en un festival de Curtmetratges i un Congres de Cinema, que es durà a terme a principis del proper estiu.

Més enllà de projectar els clàssics de la gran pantalla a l’aire lliure, el festival també inclourà una secció competitiva entre els curts, i una secció de conferències i xerrades de diferents personatges del cinema.

El festival té com a objectius divulgar el cinema clàssic i crear un espai específic per a la seva projecció, així com incentivar els curtmetratges, per tal de potenciar nous artistes i professionals tant a nivell nacional, com internacional.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics