Èxit del 5è Aquatló Popular Vila de Blanes amb rècord de participació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir diumenge va tenir lloc a Blanes la cinquena edició de l’Aquatló Popular. Un esdeveniment esportiu, que com la Caminada de la Nit de Sant Bonós, o la Travessia pel Port de Blanes, cada any va aplegant més participants.

Per aquest motiu, enguany l’espectacle esportiu, organitzat pel Club Triatló i l’Ajuntament, ha aconseguit un nou rècord de participació amb 350 persones. Una xifra que podria haver sigut major si la organització hagués permès un topall més alt.

L’Aquatló de Blanes consta de tres seccions amb dues modalitats: primer es fan 400 metres nedant pel mar, després uns 4 quilòmetres corrents, i per últim, els atletes es tornen a llençar al mar per fer uns 400 metres més.

Si bé la novetat de l’any passat va ser la possibilitat d’apuntar-se per equips, de forma que cada participant podria fer només una part del recorregut, enguany s’ha transformat el recorregut de la carrera, i enlloc de fer una sèrie de voltes a un circuit que s’instal•lava al passeig marítim, aquest cop s’ha allargat fins ben bé la punta del port de Blanes, de manera que només calia fer una única volta.

Encara que l’objectiu del Club Triatló sempre ha estat popularitzar la pràctica esportiva i que els participants puguin gaudir d’aquest tipus d’experiències, motiu pel qual edició rere edició tracten de mimar els detalls, els esportistes de major nivell també proven d’aconseguir bons resultats en aquestes proves.

Per aquest motiu, l’aquatló es va tancar amb el lliurament de premis que va tenir com a màxim guanyador masculí a Carlos Galindo. Superant fins i tot el temps que van marcar l’equip que va arribar en primer lloc.

En el Open femení, la guanyadora va ser Anaïs Rivas, que va arribar a treure fins a dos minuts de distància a la segona classificada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics