URGENT

Malgrat modifica la seva circulació a causa d’unes obres

Compartiu aquesta història

Amb motiu d’unes obres en un habitatge de Malgrat, la Policia Local tallarà al circulació en els carrers Passada i Riera des d’avui mateix fins al proper divendres.

Per tal de tenir una menor afectació en el trànsit, els talls en els carrers s’aniran alternant, de forma que durant els matins el carrer Passada, des de la rotonda del carrer Tarragona fins a Nàpols, tindrà restringit el pas dels vehicles de vuit a una del migdia, al la vegada que el carrer Riera es mantindrà obert.

I així a l’inversa a les tardes, el carrer Riera romandrà tancat per les tardes de 3 a 7, i el Passada obert a la circulació.

Com que aquests punts representen unes de les principals entrades de cotxes al nucli urbà, s’ha volgut donar una altre entrada mitjançant el desviament de vehicles cap a la rotonda de la Riera, situada davant del CAP. A la vegada que s’invertirà el sentit de la circulació en el carrer Riera per tal que els veïns puguin entrar en sentit contrari des de la rotonda, i surtin pel mateix punt.

Durant les obres, que duraran tota la setmana, la parada de transport públic també es veurà afectada i es traslladarà de la plaça de Josep Anselm Calvé, envers a l’Avinguda Tarragona de forma provisional.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics