Entren a robar a un domicili de Malgrat sense èxit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A la matinada d’ahir uns lladres van intentar robar en un domicili situat a la zona dels hotels del Passeig Marítim, al carrer Ramón Llull.

Si bé van poder entrar a la casa esbotzant la porta, i van començar a endur-se els objectes de l’habitatge, algú els deuria d’escoltar mentre feien feina, ja que cap a 2 quarts de 4 de la nit la policia local va rebre unes trucades alertant de la possibilitat que estiguessin robant al domicili.

Un cop la policia va arribar al lloc dels fets, els presumptes lladres havien fugit, i un veí els perseguia corrents sense èxit.

Finalment, els dos suposats homes que havien entrat al domicili van aconseguir escapar i no se’ls ha pogut identificar.

Instants després, la policia va poder recuperar una televisió de plasma, una consola de videojocs, material electrònic i diversos electrodomèstics més que els lladres havien deixat en un terreny situat a prop del habitatge.

El domicili es tractava d’una 2ª residència, i en aquell moment els seus propietaris no eren a casa.

En aquest sentit, es vol recordar que un cop es surti de casa, es prenguin les mesures necessàries per evitar possibles robatoris. A la vegada que si s’escolten o bé s’observen circumstàncies estranyes en els habitatges veïns, es truqui a la policia local del municipi, o al telèfon d’emergències, el 112.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics