URGENT

L’Escola d’Adults de PLF obrirà dilluns el període d’inscripcions

Compartiu aquesta història

El centre de formació i ensenyament de PLF, l’Escola d’Adults, iniciarà el proper dilluns el període per apuntar-se als cursos que ofereix. Unes inscripcions que s’allargaran fins al dia 13 de setembre, però no a tots els cursos, ja que si bé alguns acaben aquests dies, d’altres disposen de menys dies per acreditar la documentació.

Els calendaris també són variables segons l’estudi que es vulgui cursar, ja que mentre alguns ocupen casi bé tot el període escolar, d’altres finalitzen al desembre.

De cara al proper curs escolar, l’Escola vol tornar a atendre les demandes de formació de la gent que ho sol•liciti, per tal de reforçar els seus coneixements. En aquest sentit, el centre d’ensenyament ha incorporat una sèrie de novetats,tal i com apunta la tècnica d’ensenyament, Olga Samper.

D’aquesta forma el centre d’ensenyament tornarà a apostar per una oferta educativa diversificada, encara que es centrarà principalment en la preparació per a la prova del Graduat d’Educació Secundària que prepara el Departament d’Ensenyament. Curs que acostuma a ser dels més demanats.

A aquest tipus de formació amb una forta demanda també cal sumar el català de nivell B i D.

L’Escola d’Adults també té previst formar a tots aquells alumnes que es vulguin presentar a l’examen comú per tal d’accedir als cicles formatius de grau mitjà i superior. Així com també ofereix oferta formativa en l’aprenentatge d’informàtica i llengües, tant estrangeres com comunes.

Tota la informació per formalitzar la inscripció i les formes de pagament es pot trobar a la plana web de l’Ajuntament de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics