El comerç de Lloret inverteix 10 milions d’euros en els últims vuit anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els comerciants de Lloret han apostat per renovar-se en els últims vuit anys amb una inversió superior a la desena de milions d’euros . Aquesta quantitat s’ha destinat a obrir nous espais comercials, i a reformar d’altres.

Segons les dades de L’Associació de Comerciants de Lloret, dels 195 establiments pertanyents a l’agrupació, 136 s’han renovat o han obert.

Cal destacar que aquests estan concentrats principalment a la zona del centre de la població. I si comparem sectors, és el tèxtil el que ha fet un major esforç econòmic, invertint fins a més de tres milions i mig d’euros per millorar la seva situació.

El segueixen el sector de l’alimentació, que ha obert fins a un total de 19 establiments nous, i ja de més lluny, àmbits com el de la salut i la bellesa, que compta amb 21 locals, o el de la llar i els serveis.

Per tal de continuar impulsant el comerç local, el municipi celebrarà el proper 13 de setembre la Lloret Night Shopping. Una nit de compres en la que els comerços podran tancar a mitjanit i es faran passarel•les de moda al carrer, així com concerts de musica en viu, propostes gastronòmiques i moltes més activitats. En la passada edició es van arribar a congregar fins a un total de 15.000 persones.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics