Es Viver de Blanes pretén recaptar 10.000 euros per reformar el local de La Cooperativa La Blandense

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat blanenca, Acció Cultural Es Viver ha iniciat una campanya de donacions per tal d’aconseguir 10.000 euros, que es destinaran a reformar el local de La Cooperativa La Blandense, situat en el carrer Muralla.

L’espai, que a la vegada canviarà de nom pel de Casal La Cooperativa de Blanes, pretén amb aquesta reforma poder acollir a més entitats i poder ser condicionat per a que aquestes puguin desenvolupar les seves activitats.

Actualment, el local acull els socis de les organitzacions Acció Cultural es Viver, Blanes per la Independència – Assemblea Nacional Catalana, la Casa del Poble, la Colla Gegantera, el Grup de Diables Sa Forcanera i la Colla Sardanista en un mateix espai.

L’obertura del local als veïns de la ciutat permetrà organitzar xerrades i projectes col•lectius amb tots aquells que s’hi vulguin sumar. Així com esdevenir l’espai on poder gaudir de música en viu, preparar activitats o fins i tot ser el punt de diferents exposicions.

Si finalment es realitza la reforma, el local també disposarà de servei de bar, el qual formarà part d’un dels tres espais en els que es dividiran els 200 metres quadrats de l’establiment.

Aquests 10.000 euros es pretenen recaptar mitjançant el micromecenantge per Internet. Del total que es vol sumar, ara per ara porten més de 1.200 euros recaptats. De totes maneres, l’organització té fins al 25 de setembre per aconseguir la resta de diners, i si no ho aconsegueixen, les aportacions es retornaran a les persones que les han fet, amb la qual cosa el projecte no es podria dur a terme.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics