URGENT

Enllestit el recorregut de la 1a Marxa – Cursa Ràdio PLF 107.7 amb incògnita en un dels quilòmetres

Compartiu aquesta història

Tal i com informàvem fa uns dies, Ràdio PLF organitzarà per la Festa Major d’enguany la 1a edició de la cursa i marxa nocturna 107.7.

S bé fins a hores d’ara encara no s’havia publicat el recorregut, la organització l’acaba de difondre per tal que els participants hi puguin anar entrenant pels camins i corriols que envolten el castell de PLF.

Per aquest motiu, també s’han adequat els mapes per poder-los dur en GPS o amb el Google Maps, i així poder portar una guia mentre s’entrena.

Però la marxa presenta una incògnita en un dels seus 7,7 km. I es que els participants hauran de descobrir el dia de la travessia quin quilòmetre era el que s’ocultava en el traçat del mapa.

La cursa, com ja em anat informant dies enrere, al celebrar-se al vespre del 9 de setembre, tindrà l’al•licient de córrer o passejar pels turons del castell mentre es fa de nit. Motiu pel qual Ràdio PLF regalarà a tots els participants un frontal de llum abans de la sortida.

Recordem que un cop finalitzat el circuit, a l’arribada també es regalaran una sèrie d’obsequis, i es realitzarà el sorteig de diferents premis.

Ara per ara ja hi ha aproximadament 150 persones inscrites, i destaca el fet que una bona part d’aquestes provenen de poblacions veïnes com Blanes i Calella.

Aquests corredors o passejants, al haver sigut dels primers en apuntar-se, rebran un dorsal personalitzat amb el seu nom, el qual l’hauran d’anar a buscar al punt de sortida i arribada de la cursa, situat a la Plaça de les Valls d’Ax.

El preu de les inscripcions és de 7€ si es fa anticipadament mitjançant Internet, a través de les planes web de radiopalafolls.cat/cursa, o bé a través del web de l’Ajuntament de PLF.

De totes maneres, si la inscripció es vol fer el mateix dia de la prova esportiva, el preu serà de 10 €.

En aquest sentit, recordar a les persones que ja s’hagin inscrit, que han de pagar via Internet els 7 euros, o sinó abonar els 10 euros el mateix dia de la cursa.

La 1a Marxa de Ràdio PLF 107.7, més enllà d’estar organitzada per la pròpia ràdio, també ha rebut la col•laboració de l’Ajuntament de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics