Pineda organitza una passarel•la solidària amb els discapacitats de l’Alt Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Comerciants de Pineda de Mar organitza pel proper diumenge la Fira Outlet a la Plaça de les Mèlies, que començarà a les 10 del matí finalitzarà a les 9 del vespre.

La Fira, que comptarà amb la participació dels establiments de l’associació, tindrà com al•licient el conjunt d’activitats que prepara per a tots els assistents.

Com que l’acte estrella de la Fira serà la desfilada de moda i noves tendències, la organització ha informat que l’entrada a la desfilada serà controlada a través de la compra d’entrades, per tal de restringir l’aforament i garantir la comoditat dels assistents.

Els diners que es recaptin mitjançant la venda d’entrades per a la desfilades es destinaran a l’Associació de Persones amb Discapacitat de l’Alt Maresme. Motiu pel qual, els encarregats de lluir les peces de roba dels establiments seran models de Trendy Models, conjuntament amb altres models no professionals de la zona. A més, per la passarel•la també desfilaran nens i nenes de Pineda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics