URGENT

PLF estrena la nova botiga d’Oysho

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’ha inaugurat el nou establiment d’Oysho situat al carrer Major de PLF, amb l’acte de presentació del nou comerç i del personal que hi treballarà.

La inauguració de la botiga de la línia de roba interior del grup d’Inditex ha comptat amb l’assistència de membres del grup tèxtil vinguts des de Galícia, així com de la presència de la directora del centre logístic situat entre PLF i Tordera, Carmen Sevillano.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, ha rebut la comitiva a primera hora i cap a les 10 del matí han iniciat l’acte de presentació del nou centre.

L’outlet d’Oysho, situat en el mateix local que abans ocupava Bershka, ha creat 10 nous llocs de treball, els quals s’han atorgat a la Fundació Moli d’en Puigvert, organització que també s’encarrega de gestionar la resta de botigues d’Inditex a PLF, i que continua potenciant la seva organització gestora dels establiments comercials del municipi.

D’aquesta manera, la Fundació encarregada de persones amb malalties mentals, podrà continuar duent a terme el seu projecte d’inserció al món socio-laboral de les persones amb problemes de salut mental.

Per tant, l’organització solidària, integrada per l’Ajuntament de PLF, la Comunitat Terapèutica del Maresme i la Cooperativa Agrícola de PLF, reforçarà encara més els vincles amb el grup tèxtil d’Inditex, que té la seva planta logística entre Tordera i PLF, i que potenciarà la línea solidària del grup, que ja compta amb diferents botigues al municipi.

Segons ha declarat l’alcalde Valentí Agustí a Ràdio PLF, actualment s’està començant a estudiar l’obertura d’una quarta botiga a PLF pel proper any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics