L’Ajuntament denuncia una imatge trucada del seu web que va perjudicar l’AlterFesta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La tarda del dissabte 7 de setembre, hores abans del concert de la formació de Manresa a PLF, centenars de persones van rebre un missatge de whatsapp en el que s’anunciava la suspensió de les activitats previstes per la Festa Major a causa de les previsions de pluja.

El missatge s’acompanyava d’una imatge de la plana web de l’Ajuntament de PLF en la que s’anunciava aquesta suposada supressió. Una captura, però que era falsa i que va comportar, segons el consistori, que moltes persones no vinguessin finalment al concert de Gossos i a la resta d’activitats.

Davant d’aquesta manipulació d’una imatge del web municipal, el consistori ha decidit denunciar la suplantació d’identitat institucional a la policia per a que investigui d’on va procedir i qui va promoure aquesta imatge. Ho explica Juan Andrés Osorio, regidor de joventut de PLF.

Segons Osorio, el promotor o promotors d’aquesta imatge van aprofitar l’episodi de pluges que va afectar també el dia 7 a la tarda, per desestabilitzar el concert de Gossos. Segons el regidor, però, el veritable objectiu de tot plegat seria afectar les entitats que munten les barraques i que amb aquestes activitats aconsegueixen diners per finançar les seves activitats durant l’any

La pluja sí va afectar a la planificació final dels concerts d’aquella nit, però en cap cas es va anular o cancel•lar les activitats previstes.

D’altra banda, durant la Festa Major la Policia Local va denunciar un conductor que va saltar-se totes les prohibicions i va irrompre amb el seu vehicle durant l’Alterfesta de divendres dia 6. Segons expliquen testimonis presencial, el conductor va passar per la plaça del teatre, i amb el seu tot terreny va baixar per les escales de la plaça de Poppi que en aquell moment, ja de matinada, encara acollia concerts. El cotxe va passar tranquil•lament entre els qui estaven a la plaça fins a sortir per la zona escolar, sense provocar danys personals.

La policia va obrir diligències per un possible delicte contra la seguretat en el trànsit contra el conductor, un jove veí de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics