Inici de curs sense incidències als centres educatius de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els alumnes de l’Institut de la Font del Ferro són els últims a tornar a les aules. Avui ha estat el seu primer dia de classes lectives, després que divendres es fessin les presentacions d’aquest nou curs.

El que ara comença serà el curs amb més estudiants al centre de secundària local, uns 500, entre l’ESO i els cursos de Batxillerats. Aquest serà el segon curs que el centre farà jornada intensiva, és a dir que farà classe només al matí de 8 a 2/4 de 3 de la tarda. Segons el director de l’IES de la Font del Ferro, Daniel Lopez, la plantilla de professors incorpora una 15a de nous docents.

Si augmenten els estudiants de secundària a PLF, els de primària es redueixen molt lleugerament. El Ceip Mas Prats tindrà aquest curs, 503 alumnes, 4 menys que fa un any.

El Mas Prats ha iniciat el curs amb molts mestres que repeteixen respecte el curs anterior. Això, segons la directora del centre Rebeca Gómez, ha permès una millor programació del curs.

A l’altra banda del carrer, al Ceip Les Ferreries la principal novetat és l’estrena d’una nova directora. La fins ara Cap d’Estudis del centre Núria Vidal, substitueix a la direcció a Marià Mañé que s’ha jubilat.

A les Ferreries han començat el curs 508 alumnes, una 15a menys que fa un any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics