Obert el termini per sol•licitar ajudes pels llibres escolars

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’ahir dilluns es poden demanar a l’àrea de Serveis Socials les ajudes pels llibres escolars. El termini de presentació de sol•licituds acabarà el dia 30 de setembre.

Tots els demandants hauran de passar per l’Àrea de Serveis Socials, on s’informarà de la documentació necessària en cada cas. Judit Puig, educadora social de l’Ajuntament, explica que el primer requisit és que el sol•licitant, independentment d’on estudiï, estigui empadronat a PLF.

Després de rebre totes les demandes d’ajudes, es valoraran i es resoldran.

Tenint en compte que el curs ja ha començat i que per tant tothom ja té els llibres escolars d’aquest curs, un altre requisit imprescindible és incorporar a la documentació aportada el tiquet o factura dels llibres de text d’enguany.

Per a més informació i per obtenir tota la documentació necessària us podeu dirigir a l’Àrea de Serveis Socials ubicada al Punt d’Informació, al c/ Francesc Macià, 2, primer pis. Es recomana no esperar a l’últim moment per formalitzar la demanda d’ajuda, ja que hi ha certa documentació a presentar i el procés no pot prorrogar més enllà del dia 30.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics