URGENT

Malgrat continua arreglant i adaptant les voreres

Compartiu aquesta història

 

Des de febrer el municipi està realitzant tot un seguit d’actuacions per millorar l’accessibilitat d’algunes voreres de la localitat.

Les obres rebaixen les cantonades dels vorals creant una rampa per facilitar l’accés amb persones amb mobilitat reduïda. Aquesta rebaixa a més es pinta de color vermell, pel que és senzill localitzar les zones més accessibles.

Les últimes voreres modificades són les més properes a l’institut de secundària, amb les que s’aconsegueix itineraris fluïts i fàcils per a tots els vianants.

L’objectiu és facilitar l’accés a zones de concurrència a persones amb mobilitat reduïda o per a cotxets de nens o carretons de la compra. Ho explica el regidor de via pública, Joan Mercader.

Segons l’Ajuntament de Malgrat amb aquests 27 passos arreglats aquest any s’aconsegueix millorar tot un seguit d’itineraris necessaris i prioritaris. Entre aquestes intervencions hi ha l’accés a l’escola Montserrat, la llar d’infants pública o, ara, l’Institut Ramon Turró.

També s’ha resolt l’accés a places com la de la Família Maristany i a equipaments públics com el Camp Municipal d’Esports i el Centre Cívic.

Abans de final d’any l’Ajuntament encara espera poder fer 4 actuacions més en aquesta campanya .

El consistori ja ha avançat que està treballant per planificar les intervencions que es faran l’any vinent en el pla de millorar dels vorals de la localitat. En aquest sentit Mercader apunta a actuacions al pavelló vell, millorar la connectivitat entre els barris i el centre o fer més accessibles les farmàcies de la localitat.

Aquesta campanya es fa amb els recursos propis i material que ja es té pel manteniment de la via pública de la pròpia regidoria.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics