URGENT

Bona acceptació dels cursos d’idiomes de l’escola d’adults

Compartiu aquesta història

Un any més l’oferta de cursos d’idiomes ha estat la més sol•licitada de tot el catàleg formatiu de l’Escola d’Adults del nostre municipi. Una oferta que a més cada any augmenta amb nous cursos que pretenen preparar als assistents per tal d’acreditar cert nivell de l’idioma triat.

Com és habitual els cursos d’anglès són els més demandats. De fet ja són més de 60 les persones inscrites en els diferents nivells d’aquest idioma, des d’iniciació fins la preparació per al First. Tot i que hi ha grups complets, com el d’iniciació, encara hi ha places per la resta de cursos d’anglès. Ho explica Olga Samper, responsable de l’escola d’adults de PLF.

El centre, però també ofereix formació en francès, italià o Alemany com a llengües estrangeres, i de català en diferents nivells.

A banda d’aquests cursos, l’escola d’Adults també ofereix formació de preparació per aconseguir el graduat d’educació secundària (GESO), o per a l’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i de la part comuna de l’accés a Graus Superiors. Diu Samper que la crisi ha fet que molta gent es plantegi tornar a les aules per treure’s un nou títol superior.

A banda dels idiomes i la preparació per tornar a estudiar, l’escola d’adults també ofereix cursos d’informàtica, de Word, Excel o d’internet.

Les inscripcions a cursos continua oberta, ja que hi ha grups amb disponibilitat e places. Es pot demanar informació i formalitzar les inscripcions directament a l’oficina de l’escola, al Mid, o bé a través del web de l’Ajuntament; palafolls.cat

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics