PLF es bolca en ajudar a un nen amb paràlisi cerebral

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En Pol és un nen, que viu a St. Genís. Té un any i 4 mesos i pateix una paràlisi cerebral per complicacions en el part. Tot i que no aquesta paràlisi no es pot curar, sí que hi ha tractaments que poden ajudar a en Pol a dur una vida plena. Són tractaments cars, pel que des de fa uns mesos s’ha iniciat una campanya de suport per aconseguir finançament i ajudar a la família a fer front a les despeses.

La nostra localitat també s’ha sumat a aquesta causa. De moment amb dues activitats relacionades. La primera aquest diumenge quan, aprofitant la celebració del 1r aniversari de Yeye Bikers, s’instal•larà un estand de suport a en Pol a la Pl. De les Valls d’Ax. En aquest estand es vendrà tota classe de productes com samarretes o polseres. L’estand estarà operatiu de 9 del matí a 2 de la tarda al costat de l’exposició de cotxes americans, motos i d’actuacions musicals entorn a l’aniversari del grup ciclista.

La segona activitat està organitzada especial i únicament per aconseguir fons per a en Pol. Serà el dissabte següent, el dia 28, quan la pl de Poppi acollirà un festival amb tota classe d’actuacions. L’organització, composada per amics de la família d’en Pol, preveu inflables i tallers per a la mainada a partir de les 5. Després hi haurà tabalada dels Diablesfolls que donarà pas després a diferents actuacions musicals dalt de l’escenari de la Pl de Poppi. Les actuacions s’allargaran fins la mitja nit i gaudiran de servei de bar i d’entrepans.

No només PLF es bolca amb en Pol, ja que Pineda, on viu part de la seva família, també està preparant un festival pel mes de novembre amb la col•laboració de diferents entitats de la localitat.

Amb els diners recollits en Pol podrà sotmetre’s a un tractament amb càmara hiperbàrica que podria ajudar-lo. També es vol assistir a una teràpia a Filadèlfia, als EUA, amb el guanyaria qualitat de vida.

A banda de les activitats i de la venda de samarretes, també es pot ajudar a en Pol amb les guardioles repartides per Pineda o donant 1€ mensual a través d’una plana web, que trobareu a radiopalafolls.cat

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics