Detenen un home que robava a prostitutes de la NII a PLF i Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 29 anys, com a presumpte autor de cinc robatoris amb violència a dones que exercien la prostitució a la carretera Nacional II. La investigació va començar arran de la denúncia d’una de les víctimes el passat mes d’agost.

Segons la denunciant, mentre exercia la prostitució a Tordera, va arribar un home que li va demanar els seus serveis. Un cop la víctima era dins del vehicle, aquest li hauria posat un ganivet de grans dimensions al coll demanant-li els diners que portava a sobre. Després d’aconseguir-los, l’home va fugir amb el vehicle donant-li un cop amb el lateral del cotxe que la va fer caure al terra i li va ocasionar diferents ferides. La mateixa víctima va explicar als investigadors que altres prostitutes també havien patit robatoris similars.

La policia va determinar que es tractava del mateix autor en tots cinc casos detectats. A banda de robar els diners de les dones, en alguns casos també els va sostreure joies i telèfons mòbils per evitar que avisessin a la policia.

Gràcies a les tasques d’investigació van poder identificar un home de nacionalitat espanyola i 29 anys que va ser reconegut “sense dubtes” per les víctimes.

Després de detenir-lo, els agents van poder recuperar l’arma blanca utilitzada per amenaçar les víctimes, així com diversos objectes provinents dels robatoris que l’autor guardava al seu vehicle o que havia venut a una botiga de compravenda.

El detingut, que fins llavors no tenia cap antecedent policial, va passar a finals d’agost a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics