URGENT

Fins a 250 ciclistes participaran diumenge de la 1a pedalada de BTT de PLF

Compartiu aquesta història

 

La Comissió de Reis i Carnestoltes ja té tot a punt per celebrar aquest proper diumenge la 1a edició de la pedalada BTT de la nostra vila que transcorre en la seva majoria per pistes i corriols de la nostra població.

Ara com ara ja hi ha més de 150 inscripcions formalitzades i el mateix dia de la carrera es podran fer encara un màxim de 100 noves inscripcions

Antoni Marín, responsable de l’organització, explica que hi ha hagut punts d’inscripcions a Blanes, Malgrat i PLF i que amb el preu de la inscripció hi haurà entrepà, begudes, avituallament i una samarreta de regal pels participants.

Les inscripcions costen 8€ pels adults i 5 pels menors de 15 anys

La pedalada popular tindrà dos recorreguts; un per adults i un altre pels més petits.

Els primers sortiran a les 9 del matí des de la rambla de les Ferreries per fer un recorregut aproximat de 24 km que transcorren entre St. Genís i PLF. Els més petits tenen un recorregut d’uns 5 km, com explica el mateix Marín.

Amb la pedalada l’entitat continua esdevenint motor cultural de PLF, amb l’organització de diferents activitats més enllà de la rebuda dels reis mags i del carnestoltes.

La pedalada és la segona activitat esportiva que s’estrena aquest mes a la nostra població després de la 1a Cursa Nocturna de RP del passat 9 de setembre que va comptar amb 250 participants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics